woensdag 28 mei 2008

Sita




Gisteravond op de bank deze edelstenenketting gemaakt. Twee rijen vol toermalijnsplitkralen, schitterende rozenkwartsbarrels met facetten en zachtroze kleine zoetwaterpareltjes voor wat bling. De ketting sluit met een silverplated slot. Ik vind 'm zelf heel erg mooi, een geweldige combinatie van kleuren en materialen !


woensdag 21 mei 2008

Halsketting "Melanka"


Mooie edelsteenketting met o.a koraal, versteend hout, gele jade en jaspis. De tussenkralen zijn verzilverd evenals het slot. Lekkere stoere ketting met al een knipoog naar het najaar maar zeker nu ook goed draagbaar als je van deze tinten houdt !

Lonneke


Prachtige larvikietnuggets in combinatie met zoetwaterparels, bergkristal en echt zilver. Een halsketting voor altijd, een beetje stoer én een beetje sjiek.

Een spang "Monica"


Weer maar eens een spang gemaakt want ik had zulke mooie grote kralen ingekocht zoals deze mooie metalen bol, keramiek, resin en kashmiri....

Lange kettingen




Hier 2 lange kettingen beide in een stijl zoals ik ze al eerder heb gemaakt. Goed draagbaar en lekker zomers !


Met handgemaakt glas van Dorith


Via een forum waarop ik actief ben heb ik deze prachtige handgemaakte glaskralen gekocht gemaakt door Dorith. Ik heb deze ketting naar haar genoemd want ze zijn werkelijk wonderschoon. Ik heb ze gecombineerd met hele lichte rozenkwartsrondellen en echt zilver. Uiteraard is ook het slotje van echt zilver.

Oorbellen 2 paar




Weer eens 2 paar oorbellen gemaakt waaronder een paar van de prachtige crackle kristal en een paar zoete taartpuntjes die handgemaakt zijn in tegenovergestelde kleuren. Beide paar bellen zijn afgewerkt met echt zilver...


dinsdag 6 mei 2008

Anouk


Het was even wachten op die nieuwe grote kapittelsloten maar nu is de ketting dan toch af. Mooie combinatie van kleuren en materialen.......

Wat kaartjes tussendoor







Ik heb nogal wat gedoe de laatste tijd in mijn privéleven dus als ik een verloren momentje heb krijg ik het wel eens voor elkaar om een kaartje te maken. Meestal 's morgensvroeg even omdat ik toch al voor dag en voor dauw wakker ben. Het was wel nodig ook sinds de voorraad kaartjes aardig was geslonken. Ik stond namelijk laatst op een marktje en naast mij stonden vrijwilligsters allerlei spullen (waaronder ook kaarten) te verkopen voor Kika (www.kika.nl). Ik heb een stapel van mijn gemaakte kaarten geschonken aan het goede doel. Hopelijk verkopen ze ze snel want een organisatie als deze kan nooit genoeg geld ophalen vind ik !



donderdag 1 mei 2008

Drie nieuwe kettingen







Door wat privédingetjes kwam het er even niet van om berichtjes te plaatsen maar ik ben zo tussendoor wel aan het kralen geweest. Daarom nu drie kettingen tegelijk.



De eerste is "Chiara" met kralen van acryl, keramiek en metallook. De paars en bronscombinatie vind ik echt super !



De tweede is weer eens een ketting van uitsluitend glas; prachtige grote luxe nature-look kralen in combinatie met facetkralen voor een feestelijke uitstraling. Past prachtig bij de safarilook-mode van deze zomer. De ketting heet "Odetta".



De laatste ketting is "Ramona" met kralen van jaspis, glas, grote etnische kraal, iced glasparels en schelp.