vrijdag 27 februari 2009

Egyptische roos en watermunt




Dat is de geur van dit heerlijk zeepje dat ontstond na een mini workshop voor Angelina (http://www.angelinaberben.nl/) . Inmiddels is het gesneden en heb ik eens iets geprobeerd met letterstempeltjes.... De zeep is gemaakt van olijfolie, kokosolie en cacaoboter.




Sieradendoosjes van Marius


Mijn lief heeft wat leuke houten doosjes voor me beschilderd en "bekleurd". Een acryllaklaagje erover en mooie sieraden kunnen verpakt worden in een kunstzinnig uniek doosje :)


donderdag 26 februari 2009

Bloemenkaartjes........







Zoals ik al eerder heb verteld doe ik mee aan een ABC-swap met bloemenkaarten. Afgelopen weekend heb ik mezelf weer eens een schop onder mijn kont gegeven omdat ik alweer wat kaartjes achterliep. Zie hier dus de (H)ibiscus, (I)ris en de (J)asmijn......






woensdag 25 februari 2009

Voor een bruidje




In opdracht deze bruidsketting gemaakt. De opdracht was: stijlvol zonder poespas en vooral geen parels, de afwerking met goud. De ketting bestaat uit 6 mm kralen van bergkristal, 4 mm swarovski bicones in de kleur crystal , facetgeslepen 8 mm rondellen van bergkristal en mooie vermeil (24krt goud op echt zilver) rondellen. Het slotje is ook vermeil. Het doosje heb ik er voor de lol bijgeknutseld.......




vrijdag 20 februari 2009

Hipperde hip hip turquoise !!







Weer een lange bungelketting in hip turquoise en bling. De kralen zijn merendeel van glas en metallook. Mooie schakels en leuke hangers maken de ketting superhip !






woensdag 18 februari 2009

Nieuwe kettingen.......







Ik loop een beetje achter met het plaatsen van mijn nieuwste creaties hier dus even een snel overzichtje. Ze staan al in de webwinkel met een verdere omschrijving ;)



donderdag 5 februari 2009

A fish called Wanda.....




Een halsketting met prachtig muranoglas in een bijzondere combinatie van howliet, jaspis en wilde zoetwaterparels met een sterling zilveren afwerking en slotje. De ketting valt echt prachtig maar wel geschikt voor een wat voller postuur (zoals dat van mij, haha). Is het geen plaatje? :)


woensdag 4 februari 2009

Nog een lange !







"Hortense" is de naam van deze lange ketting. Met veel mooie kralen van howliet, luxe acryl, metallook en apart glas. Met natuurlijk weer van die prachtige schakels. Aan de schakels hangen parelmoer schelphartjes. Laat maar komen dat voorjaar, ik ben er klaar voor !






maandag 2 februari 2009

Ketting "Saigon"







Een opvallende hanger van hoorn gecombineerd met Tibetaanse amberjoekels met koperen kralenkappen, geëtste agaat met draken, nog wat meer rode agaat en carneool en kleine kogeltjes van turquoise howliet. Een pláátje vind ik het zelf.....



Een lange ketting







"Ibiza Hippie" heet deze mega-lange hippe ketting. De accessoires voor de komende zomer worden weer groot, groter, grootst in allerlei felle kleuren en met allerlei diverse opvallende materialen dus daar past deze ketting prima bij ! De kralen zijn van keramiek, kokos, metallook, fuchsia jaspis in combinatie met glazen facetten, mooie schakels met leuke bedels.



Ketting "Green Lotus"


Een halsketting met alleen maar bijzondere materialen zoals die prachtige groene kyaniet-sticks. Gecombineerd met agaat, jaspis, jade, groene turquoise, Swarovski en alleen maar echt zilver. Ook het aparte bamboe-slotje is van echt zilver.

Een saltbar en fruitcake




Salty Sally heb ik de eerste zeep genoemd. Een zeep op basis van kokosolie en héél véél zout. Schijnt superzacht voor de huid te zijn en heerlijk aan te voelen. Het geurtje is exotisch, beetje patchouli en een beetje sandelhout. De tweede zeep is een frisse fruitige zeep genaamd "Fruitcake" naam een discogroepje uit de jaren 80. "My feet won't move" was een hitje van ze geloof ik als ik me dat goed weet te herinneren. De zeep ruikt naar fruit, beetje appel, beetje citrus, kortom een fruitig mixje. Vanaf 1 maart zijn ze gebruiksklaar....