zondag 5 oktober 2008

Weer eens een bericht




Tsjonge, wat kan er soms toch veel gebeuren in een korte tijd. Verdrietige dingen, leuke dingen, mooie dingen......... Eind augustus is na een zware periode van 10 maanden mijn mams overleden. Hoewel ik nog erg verdrietig ben heb ik er wel vrede mee. Na alles wat ze heeft mee moeten maken heeft ze nu rust.

Na deze zware en heftige periode heb ik eindelijk een nieuwe vorm kunnen geven aan mijn bedrijf. De kralen en sieraden zijn opgesplitst en zijn nu in 2 verschillende webwinkels te koop. De kralen blijven in de webwinkel www.bellabeads.iland.nl en de sieraden zijn verhuisd naar mijn nieuwe winkel www.bellahappyliving.nl waar naast mijn sieraden nog mooie woon- en modeaccessoires, brocante en leuke cadeautjes te koop zijn. Bovenstaande sieraden, die ik de afgelopen weken heb gemaakt, zijn pas aan mijn nieuwe winkel toegevoegd.

En dan is er nog een nieuw project in mijn leven: Guelmim Reizen. Mijn dierbare vriendin en oud collega Khadija stelde mij de vraag of ik haar partner wilde worden in een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in cultuurreizen naar het diepe zuiden van Marokko. Het gebied waar nog slechts weinig toeristen komen. Ja !! Natuurlijk wilde ik dat ! Niet in de laatste plaats omdat ik het geweldig vind om weer samen te kunnen werken met Khadija en Marokko al 10 jaar geleden mijn hart stal toen ik er voor de eerste keer te gast was. De site is bijna klaar dus neem maar alsvast een kijkje op www.ontdekmarokko.info